روش آزمایش شده و درست برای طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی در جزئیات گام به گام > 자유게시판

본문 바로가기
사이트 내 전체검색

자유게시판

روش آزمایش شده و درست برای طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی به روش ر…

페이지 정보

profile_image
작성자 Lester McIlveen
댓글 0건 조회 2,296회 작성일 23-09-16 16:42

본문


کره را در ماهیتابه با حرارت متوسط ذوب کنید. به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید. حالا حرارت را کمی زیاد می کنیم تا به مدت تقریبا 3 دقیقه بخار داخل قابلمه بپیچد و بعدکمی آب جوش و کره محلی را مخلوط می کنیم و روی غذا می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا سماق پلو دم بکشد. پس از اینکه حالت ژلاتین اسفنجی شدف انرا روی حرارت بخار آب کتری یا سماور به روش بن ماری حل می کنیم، سپس ژلاتین حل شده را به همراه کره به پوره به اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا پوره به غلیظ تر شود. در این مرحله اجازه می دهیم لوبیا چشم بلبلی به مدت ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا پخته شود. حالا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و برنج را به همراه یک قاشق چای خوری نمک درون کاسه می ریزیم و آب را روی برنج اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم برنج به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون آب بماند تا خیس بخورد. پس از گذشت این زمان لوبیا چشم بلبلی را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس به همراه مقداری آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.


پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس داخل یک تابه مناسب کمی روغن می ریزیم. پس از اینکه تفت دادن سبزی کوکویی به پایان رسید آنرا از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود. سپس نخودفرنگیها را اضافه کنید و بگذارید تا وقتیکه یخشان باز شد بپزند. اجازه دهید تا مواد کمی بپزند. بعد از هم زدن در قابلمه را ببندید و صبر کنید تا مواد آرام بپزند. حالا مجددا روی مواد را با برنج می پوشانیم و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند. حالا این مراحل را به ترتیب تکرار می کنیم تا مواد تمام شوند. حالا برنج را با نصف قاشق چای خوری نمک درون آب جوش می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه برنج انجام شود. توجه داشته باشید که مایه کوکو سیبزمینی باید شبیه به عسل کش بیاید.- اگر زمان کافی دارید، مایه کوکو را برای مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا منسجمتر شود.- افزودن سیر یا پودر سیر سلیقهای است و میتوان آن را از طرز تهیه حذف کرد.- اگر آب پیاز را خوب بگیرید، میتوانید آرد را از طرز تهیه حذف کنید.


پس از گذشت این زمان برنج را آبکشی می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. برای تهیه لوبیا پلو با میگو خوشمزه ابتدا لوبیا سبز را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش به طور کامل خارج شود. در ادامه کاهوها را به صورت ریز خرد می کنیم. این خوراک گوشت در کنار سبزیجات مختلف و قارچ تهیه می شود . این سوپ بسیار خوشطعم و خوشرنگ بوده و یک خوراک بسیار سالم لاکچری برای مهمانیها محسوب میشود. شامی پوک بسیار ترد و خوشمزه است. البته برای اینکه این خورش خوشمزه و پر خاصیت را در رژیم غذایی خود قرار دهید کافیست که فقط یک بار با خواص فراوان کرفس آشنا شوید، برای مشاهده آموزش دانلود رایگان نمونه سوالات آشپزی درجه 2 کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش کرفس در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید. راز خوشمزگی تارت راز خوشمزگی تارت و نکات پخت تارت و وفت و فن تارت حرفه ای در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. در این مرحله یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم، سپس مقداری روغن درون آن می ریزیم. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم.


سینی فر را با کمی روغن چرب کرده و با یک قاشق مواد را با فاصله حدود 5 سانتی از هم روی سینی قرار دهید. در تهیه پوره سیب زمینی برای نوزاد، میتوانید به جای کره از 2 قاشق مرباخوری روغن مایع یا روغن زیتون استفاده کنید. با استفاده از مخلوطکن یا گوشتکوب برقی سوپ را بهصورت پوره درآورید. درصورتیکه میخواهید بهصورت داغ آن را سرو کنید روی حرارت بگذارید و هم بزنید و بعد در ظرف دلخواهتان سرو کنید. درصورتیکه میخواهید آن را بهصورت سرد سرو کنید، سوپ را داخل ظرف دربسته ریخته و در یخچال بگذارید تا خنک شود. پس از گذشت 45 دقیقه تا یک ساعت سماق پلو آماده سرو است. وقتی آرد را خوب تفت دادید، باید آرد برنج را اضافه کنید تا ده دقیقه تفت بخورد. در هر حالت پیش از سرو کردن ماست را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب یکنواخت شود، برای تزئین هم میتوانید یک قاشق ماست روی هر کاسه اضافه کنید و با پاشیدن کمی سبزی خشک، یک برش لیمو، چند برگ نعنا یا جعفری تزئین کنید. در پایان لوبیا پلو را درون قابلمه مخلوط می کنیم تا یکدست شود، سپس درون ظرف مورد نظرمان کشده و سرو می کنیم.


برای تهیه ملا قورمه ابتدا در یک کاسه مناسب مقداری آب به همراه ۱ قاشق نمک می ریزیم و خوبی هم می زنیم تا نمک به طور کامل در آب حل شود. در ادامه داخل قابلمه ای که می خواهیم ماکارانی را داخل آن دم بیندازیم 2 قاشق غذاخوری روغن مایع می ریزیم، سپس برای ته از نان یا سیب زمینی ورقه شده استفاده می کنیم. دم مارچوبه را با کفگیر از قابلمه بیرون بیاورید و دور بیندازید. گوشت ها که سرخ شدن تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.برنج را می شوییم و زمانیکه آب داخل قابلمه در حال جوشیدن بود آب برنج را خالی می کنیم و برنج را داخل قابلمه می ریزیم و یک هم می زنیم. حالا پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. حالا با مقدار خیلی کمی روغن تابه را چرب می کنیم و سیخ ها را به ترتیب در کنار هم داخل تابه می چینیم. حالا از مایه گوشت به اندازه یک نارنگی کوچک بر می داریم و کف دست به صورت دایره به آن حالت می دهیم، سپس داخل تابه می گذاریم.


حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین به مواد اضافه می کنیم و پس از کمی تفت دادن زعفران دم کرده را اضافه می کنیم. سپس مجددا لایه ها را تکرار می کنیم،کمی برنج و سماق و گوشت های سرخ شده و کمی آب لبو می ریزیم تا مواد تمام شود و کمی سماق می پاشیم و زعفران دم کرده می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. در ادامه گوشت را به تکه های کوچک خرد می کنیم، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم. در این مرحله برنج را می شوییم، سپس به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک درون قابلمه حاوی آب جوش اضافه می کنیم. وقتی گلم کلمها کاملاً پختند، آب قابلمه را خالی کرده و به کمک ته قاشق آنها را له کنید. همه مایه گوشت را به همین شکل فرم می دهیم و داخل تابه آن ها را می چینیم و صبر می کنیم تا گوشت ها تغییر رنگ دهند و خودشان را بگیرند و بعد با قاشق آن ها را بر می گردانیم تا خوب همه نقاط آن ها سرخ شود.


در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم، سپس قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. گوشت ها را به سیخ بکشید و نمک بزنید و روی زغال کباب کنید. در صورت تمایل می توانیم مقداری زعفران دم کنیم و با کره مخلوط کنیم، سپس کباب های اماده شد را در سس کره قرار دهیم تا نرمتر و لذیذتر شوند. برای لذیذتر شدن مرغ شکم پر حتما مقداری کره ذوب شده و زعفران دم کرده را مخلوط کنید و روی گوشت مرغ بمالید تا هم مرغ رنگ بگیرد هم لذیذتر شود. مرحله اول: پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با مقداری روغن در تابهای مناسب تفت دهید تا سبک و طلایی شود. پس از پخت سیب زمینیها و زمانی که دمای آن پایین آمد آن را رنده کنید و گوشت را به همراه تخم مرغ و سایر ادویهها به سیب زمینی اضافه نمایید. این آش، از آشهای سنتی شمال ایران است که بر خلاف سایر آشها، طعم شیرینی دارد. شیرینی دانمارکی که در ایران به شیرینی گل محمدی هم مشهور است، یک شیرینی فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار است که هم در فر و هم بدون فر در ماهیتابه میتوانید آن را درست کنید.


بعدازاین که سوپ به غلظت دلخواهتان رسید خامهترش را اضافه کرده و مواد را از روی حرارت بردارید. توجه کنید غلظت خمیر باید مثل ماست یونانی باشد نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد. هم بزنید تا سس بشامل به غلظت کافی و مناسب برسد. مواد را برای 10 تا 12 دقیقه بجوشانید تا سیبزمینیها نرم شوند. مواد شامی مرغ با کوکوی مرغ تقریبا یکی هستند تنها تفاوت شان این است که شامی مرغ به صورت سوخاری طبخ می شود. طعم «دلمه برگ مو» برای همه ما آشنا است و کمتر کسی دست رد به آن میزند. ویژگی مثبت این سوپ لذیذ این است که میتوانید آن را تا پنج روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید و هر زمان که دوست داشتید آن را میل کنید. در ادامه پس از گذشت این زمان پلو را درون قابلمه مخلوط می کنیم، سپس سرو می کنیم. گاهی با ترکیب دو یا سه چیز میتوانید یک سوپ پرطرفدار را آماده و سرو کنید. برای لذیذتر شدن خورش نذری میتوانید از گوشت گرم استفاده کنید که بهتر است سردست گوسفند یا مغز ران گوساله باشد. زمانی که از ادویههای خاص همبرگر رستورانی استفاده میکنید، همبرگر شما به شکلی مشابه همبرگرهای معروف فست فود، با طعم آبدار، خوشمزه و خوشبو خواهد بود.


در این مقاله میتوانید طرز تهیه ناگت میگو سوخاری خانگی به روش رستورانی و بازاری از سایت tastemade را در مجله کوروش بخوانید. برای مشاهده آموزش طرز تهیه کوکوی تنوری در ادامه با سایت رضیم همراه باشید. اگر بخواهید به کوکوی کدو سبز خود قارچ اضافه کنید، ابتدا قارچ را به صورت نگینی یا ورقه ای خرد کنید، یپی به همراه کمی روغن تفت دهید تا آبش گرفته شود. اگر شیر مادر برای تهیه فرنی کافی نیست می توان از شیرهای پاستوریزه یا شیر گاو یا شیر خشک، فرنی را درست کرد. می توان برای رنگی کردن دسر غیر از زعفران یا پودر کاکائو از رنگ های مجاز خوراکی یا عصاره غلیظ لبو استفاده کرد و به سفره افطار تنوع بخشید. در صورت اضافه کردن پودر دارچین رنگ خورش قیمه نذری تیره میشود. برای تهیه خورش فسنجون گیلانی ابتدا پوست های اضافی قطعات مرغ را جدا کنید سپس آنها را بشویید و کنار بگذارید تا آب اضافی شان برود. برای شروع اول از هر کاری گلکلم را خوب بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا کاملاً خشک شود. برای درست کردن سیر داغ هم پوست سیرها را جدا کنید و خوب بشویید. سر مارچوبهها را در آب جوش بریزید و بعد از حدود دو دقیقه و کمی تغییر کردن رنگشان، آنها را با کفگیر بیرون آورده و در آب یخ بریزید.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

회원로그인

회원가입

사이트 정보

회사명 : 회사명 / 대표 : 대표자명
주소 : OO도 OO시 OO구 OO동 123-45
사업자 등록번호 : 123-45-67890
전화 : 02-123-4567 팩스 : 02-123-4568
통신판매업신고번호 : 제 OO구 - 123호
개인정보관리책임자 : 정보책임자명

공지사항

  • 게시물이 없습니다.

접속자집계

오늘
4,628
어제
5,684
최대
6,438
전체
1,005,339
Copyright © 소유하신 도메인. All rights reserved.